Події

У Івано-Франківській обл. зловмисники вимагали грошей та застосовували насильство – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Національна поліція

Правоохоронці вилучили у зловмисників зброю та боєприпаси

У Івано-Франківській області затримали п’ятьох судимих осіб, які вимагали у потерпілих майно та застосовували фізичне і психологічне насильство. Про це повідомляє Національна поліція. 

Зловмисники діяли впродовж серпня-листопада 2021 року. 

“Впродовж тривалого часу правоохоронці проводили комплекс заходів та за результатами зібраних доказів повідомили про підозру п’ятьом особам – двом 32-річним організаторам та трьом учасникам  віком 31, 27 і 26 років,  мешканцям Івано-Франківської області”, – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці вилучили у зловмисників зброю та боєприпаси. 

У поліції відкрили кримінальну справу за статтями “Вимагання передачі чужого майна, з погрозою насильства над потерпілим чи його близькими родичами (вимаганні)”, “(Незаконне заволодіння транспортним засобом, вартість якого у двісті п’ятдесят і більше разів перевищує неоподатковуваний мінімум доходів громадян, поєднаного з насильством, небезпечним для життя та здоров’я потерпілого, або з погрозою застосування такого насильства, організованою групою”, “Встановлення та поширення злочинного впливу, за попередньою змовою групою осіб” та “Вимагання, викрадення та привласнення офіційного документа, з корисливих мотивів, організованою групою”.


Нагадаємо, у квітні минулого року правоохоронці затримали п’ятьох учасників угруповання під час отримання коштів. Затриманим та трьом їхнім спільникам повідомили про підозру, ще п’ятьох оголосили в розшук. У жовтні матеріали справи щодо восьми затриманих передали до суду. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button