Україна

Поліція Київщини затримала жінку, яка труїла екс-коханців


Поліція Київщини затримала жінку, яка труїла екс-коханців

Правоохоронці встановили, що підозрювана розсилала своїм ворогам пляшки алкоголю з талієм.

 

Поліція заарештувала мешканку Київської області, яку підозрюють у отруєнні своїх коханців. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Київщини у п’ятницю, 24 березня.
 
Голова поліції Київської області Андрій Небітов розповів, що один із постраждалих 14 лютого у День святого Валентина отримав повідомлення у месенджер з невідомого номера про те, що його номер телефону брав участь у розіграші і він нібито виграв відповідний приз.
 
“Через кілька днів він справді отримав пляшку рому, яку став поступово вживати і три шоколадки. Через деякий час йому стало погано, і він потрапив до лікарні”, – розповів голова поліції.
 
Подібні випадки отруєння зафіксовано у лікарні Фастова – у чотирьох жінок.
 
“2 лютого у мене був День ангела, і я вирішила запросити подруг відзначити. Ми розпили пляшку рому, яку я напередодні виграла в розіграші. Через кілька днів нам все стало погано. Почало пекти в грудях і німіло тіло. Ми з подругою поїхали до Києва , і нас поклали в реанімацію. Волосся почало випадати клаптями”, – розповіла одна з потерпілих.
 
Крім того, згодом стало відомо, що чоловік від отруєння помер. Результат лабораторного дослідження встановив, що його отруїли талієм.
 
Правоохоронці встановили, що відправлення кур’єрською доставкою отруйних пляшок рому здійснювала жінка.
 
У результаті правоохоронці дізналися більше інформації про жінку, яку підозрюють у отруєнні. Зокрема, 20 років тому вона жила в Іванківському районі та мала стосунки із померлим чоловіком, але сімейне життя не склалося.
 
Чоловік однієї з чотирьох отруєних постраждалих жінок теж мав колись стосунки із цією підозрюваною. Торішнього серпня вона вже намагалася отруїти його в такий же спосіб, але, мабуть, концентрація дози талію була мала. У січні цього року небезпечну посилку отримала його дружина.
 
Поліцейські затримали жінку та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Їй інкримінують навмисне вбивство.
 
Поліція також перевіряє її причетність до скоєння аналогічних злочинів.
 
Нагадаємо, під Києвом сталося вбивство: тіло жертви виявили в озері
 
На 13 років засуджено чоловіка, який зґвалтував і побив до смерті пенсіонерку
 
 
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news
 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button