Україна

Росіяни атакували на трьох напрямках – Генштаб


Росіяни атакували на трьох напрямках - Генштаб

Підрозділи ЗСУ вразили 16 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.

Російські агресори намагалися атакувати на трьох напрямках на сході України. Всі ворожі штурми було відбито, повідомляє Генштаб ЗСУ у ранковому зведенні в неділю, 3 вересня.

Вказано, що вчора ворог завдав два ракетних та 49 авіаційних ударів, здійснив 66 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Є загиблі та поранені серед цивільного населення. Руйнувань зазнали житлові будинки та інша цивільна інфраструктура.

На фроні відбулось 30 бойових зіткнень. Зокрема, на Лиманському напрямку противник вів безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки Луганської області.

На Авдіївському напрямку противник не зміг добитися успіхів в районі східніше Сєверного і Донецької області.

А на Мар’їнському напрямку росіяни вів безуспішні наступальні дії в районі південніше Красногорівки та Новомихайлівки у Донецької області.

У свою чергу ЗСУ продовжували наступ на Мелітопольському напрямку. Наші війська закріплювалися на досягнутих рубежах та вели контрбатарейну боротьбу.

Авіація Сил оборони завдала 10 ударів по районам зосередження особового складу, озброєння та військової техніки та три – по зенітно-ракетним комплексам противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом уразили шість районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 12 артилерійських засобів на вогневих позиціях, два склади боєприпасів, два пункти управління та один зенітно-ракетний комплекс.

Нагадаэмо, Росія втратила понад 264 тисяч військових вбитими під час загарбницької війни проти України. За добу 1 вересня було “відмінусовано” ще 570 окупантів.

ЗСУ на Куп’янському напрямку знищили техніки росіян на $6 млн

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button