Події

​​‍ Держспецзв’язку на RSA Conference 2024: Україна ділиться досвідом протистояння ро…

​​????‍???? Держспецзв’язку на RSA Conference 2024: Україна ділиться досвідом протистояння російським кібератакам

На запрошення Проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України» українські представники Урядової команди реагування на комп’ютерні надзвичайні події CERT-UA взяли участь в конференції з кібербезпеки RSA 2024, що пройшла в Сан-Франциско.

Фахівець CERT-UA Назар Тимошик поділився зі світовою спільнотою експертів передовим українським досвідом протистояння російській агресії в кіберпросторі.

У панельній дискусії про еволюцію кіберзагроз з боку росії протягом війни спікери обговорили нові тенденції та методи, які застосовують ворожі хакери.

???? Під час фінальної частини панельної дискусії Тимошик поділився цінними уроками, здобутими Україною у протистоянні кіберагресії, що були опубліковані в новому аналітичному звіті Держспецзв’язку «російські кібероперації» H2 ‘2023:

➡️ UA

➡️ EN

????️ Він закликав учасників конференції використовувати досвід України для:

???? виявлення вразливостей своїх організацій до подібних загроз;
???? розробки стратегій протистояння та захисту цифрових ресурсів.

???? «Досвід України продемонстрував, що завдяки стійкості, співпраці та постійному вдосконаленню систем кіберзахисту можна успішно протистояти навіть найжорсткішим кіберагресіям», – підкреслив Назар Тимошик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 × 2 =

Back to top button