Україна

До зруйнованого Щурового на Донеччині фонд Ріната Ахметова передав продуктові набориПрес-реліз


До зруйнованого Щурового на Донеччині фонд Ріната Ахметова передав продуктові набори

До зруйнованого росіянами курорту в 20 км від лінії фронту привезли гуманітарну допомогу. Фонд Ріната Ахметова передав для мешканців продуктові набори.

До війни до Щурового, що неподалік від Лиману, приїздило багато донеччан. Сезон відпочинку тут відкривався навесні. Цієї ж весни до зруйнованого росіянами курорту в 20 км від лінії фронту привезли гуманітарну допомогу. Фонд Ріната Ахметова передав для мешканців продуктові набори.

“Дякую, що привезли гуманітарну допомогу. Її дійсно потребують, – в нас живуть переважно люди пенсійного віку”, – говорить Анатолій Кличков, голова Щурового. 

У 2022 році мешканцям селища довелося пережити страшні 3,5 місяці під окупацією російських загарбників.

“За словами людей, це були 3,5 місяці пекла”, – акцентує волонтер Микола Осиченко, амбасадор фонду, керівник Маріупольського телебачення.

“Зараз терпимо. Було гірше – тоді не було що їсти. Якщо сказати відверто, зараз я живу тільки завдяки гуманітарці”, – зізнається місцевий мешканець Василь Костянтинович.

З 2014 року Фонд передав для жителів України 13 млн продуктових наборів. Допомога надається в рамках програми “Рінат Ахметов – Порятунок життів”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

nine + one =

Back to top button