Україна

Ліси України ініціювали понад 250 справ щодо зловживань у лісгоспах


Ліси України ініціювали понад 250 справ щодо зловживань у лісгоспах

У 125 справах Нацполіція, ДБР, прокуратура залучила працівників безпеки Лісів України до слідчих дій.

За матеріалами внутрішніх перевірок державного підприємства Ліси України правоохоронні органи розслідують 254 справи щодо зловживань у державних лісгоспах. Про це в п’ятницю, 10 травня, повідомила пресслужба ДП Ліси України.

“У правоохоронних органах розслідується рекордна кількість справ, ініційована підприємством. Практично кожна підозра, гучне затримання працівників лісової галузі ґрунтуються на перевірках, які проводила внутрішня безпека ДП Ліси України”, – йдеться у повідомленні.

Повідомляється, що департамент безпеки Лісів України передав правоохоронцям 528 повідомлень про можливе вчиненням кримінальних правопорушень. У результаті наразі проводиться 254 досудових розслідувань.

У 125 справах Нацполіція, ДБР, прокуратура залучила працівників безпеки Лісів України до слідчих дій.

У Лісах України також анонсували “чергові резонансні новини” на початку наступного тижня, запевнивши, що “буде дуже масштабно і гучно”.

Нагадаємо, на Львівщині 48-річний чоловік дістав смертельну травму під час незаконного вирубування дерев. Травмованого чоловіка виявив лісничий під час обходу. Він викликав швидку, але лікарі не зуміли врятувати постраждалого.

На Рівненщині на міні підірвався причіп лісокрадів – ОВА

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

10 − 4 =

Back to top button