Україна

Поліція розслідує розстріл 10 жителів Чорнобаївки в лютому 2022 року. 18+


Поліція розслідує розстріл 10 жителів Чорнобаївки в лютому 2022 року. 18+

З 24 по 28 лютого 2022 року військовослужбовці РФ на околиці с. Чорнобаївка з боку перехрестя об’їзної дороги розстріляли з вогнепальної зброї десятьох чоловіків віком від 23 до 53 років.

У перші дні повномасштабного вторгнення РФ в Україну на околиці с. Чорнобаївка, що на Херсонщині, російські військові розстріляли десятьох місцевих жителів. Поліція встановлює свідків цього воєнного злочину. Про це в п’ятницю, 10 травня, повідомив відділ розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Повідомляється, що з 24 по 28 лютого 2022 року військовослужбовці РФ на околиці с. Чорнобаївка з боку перехрестя об’їзної дороги розстріляли з вогнепальної зброї десятьох чоловіків віком від 23 до 53 років.

 
   Фото: відділ розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області

Поліція просить допомоги в розслідуванні воєнного злочину, вчиненого військовослужбовцями країни-агресора.

 

Громадян, які мають інформацію щодо вказаної події, просять звертатися за посиланням  або в коментарях до повідомлення у ТГ-каналі відділу розслідування злочинів, учинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління Головного управління Національної поліції в Херсонській області.

Раніше повідомлялося, що прокуратура Німеччини встановила росіян, причетних до обстрілів Гостомеля.

“Це була дорога жаху”. 3 історії евакуації з передмістя Києва

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fifteen + eighteen =

Back to top button