Україна

Генштаб: РФ продовжує активні штурми на Донеччині


Генштаб: РФ продовжує активні штурми на Донеччині

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу противника.

Протягом минулої доби на фронті відбулося 88 бойових зіткнень. Ворог продовжує активні штурми в Донецькій області. Про це зазначається в ранковому зведенні Генштаба ЗСУ в Facebook в неділю, 28 квітня.

Ситуація на фронті

На Куп’янському напрямку військовими відбито 13 атак в районах населених пунктів Кислівка, Берестове, Копанки Харківської області та Новоєгорівка і Стельмахівка на Луганщині.

На Лиманському напрямку агресор 14 разів атакував у районах Невського, Серебрянського лісництва Луганської області й Тернів на Донеччині.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 8 атак у районах населених пунктів Спірне, Виїмка, Іванівське, Кліщіївка та Новий Донецької області.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 35 атак біля населених пунктів Новокалинове, Керамік, Уманське та Нетайлове Донецької області.

На Новопавлівському напрямку наші військові продовжують стримувати ворога біля населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Водяне, Парасковіївка та західніше Побєди Донецької області, де ворог 13 разів намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог 2 рази атакували позиції наших захисників в районах Старомайорського Донецької області та Роботиного на Запоріжжі.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 16 районах зосередження особового складу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одному пункту управління та двох радіолокаційних станціях ворога.

Раніше повідомлялося, що в Криму пролунали потужні вибухи на військовому аеродромі у Джанкої. Там дислокується 39-й вертолітний полк 27-ї змішаної авіаційної дивізії 4-го командування ВПС і ППО Південного військового округу РФ, три авіаційні ескадрильї на Мі-8, Мі-35М, Мі-28 і Ка-52.

Прорив фронту в Очеретиному. Наслідки для України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 + 18 =

Back to top button