Україна

З Донеччини евакуйовано 300 людей, зокрема 33 дитини


З Донеччини евакуйовано 300 людей, зокрема 33 дитини

Минулої доби, 9 травня, російські загарбники 15 разів обстріляли населені пункти Донецької області.


З лінії фронту в Донецькій області евакуйовано 300 людей, у тому числі 33 дитини. Про це повідомив очільник ОВА Вадим Філашкін у Telegram в п’ятницю, 10 травня.

За його словами, унаслідок обстрілів на Донеччині за минулу добу поранений один мирний житель – у Курахівській громаді, зафіксовано множинні руйнування житлового фонду.
 
“Покровський район. У Мар’їнській громаді обстріляні Красногорівка, Костянтинівка, Парасковіївка і Антонівка. У Селидовому пошкоджено сім будинків”, – написав Філашкін.
 
У Краматорському районі в Лиманській громаді пошкоджені чотри будинки в Зарічному, обстріляні околиці Костянтинівської громади. У Бахмутському районі в Часовоярській громаді пошкоджені 11 приватних будинків і дві промислові будівлі. У Торецьку пошкоджені два багатоповерхові будинки. У Сіверську пошкоджений будинок.
 
“Всього за добу росіяни 15 разів обстріляли населені пункти Донеччини. З лінії фронту евакуйовано 300 людей, у тому числі 33 дитини”, – розповів глава ОВА.

Нагадаємо, минулого тижня з міста Часів Яр, що на Донеччині, евакуювали кількох людей. Останні два дні охочих на виїзд не було.

Неймовірно: 98-річна жінка пішки вийшла з окупованої частини села

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × three =

Back to top button